Jag gör det bästa av situationen

Börjar må lite bättre nu, skönt! Har till och med orkat ladda en maskin tvätt och kört igång. Nu ska jag ta och äta lite, blir en ananas/jordgubbs smoothie med havre och lite yoghurt. Sen är det vila dags igen - vill verkligen må bra så att jag kan träna ikväll!

Hej så länge!
/ Sandra

Kommentarer
Postat av: S

om du tränar så pass mycket så kanske det inte är så bra att ligga minus på kalorierna? då kanske det är bättre att äta ordentligt och träna så kanske du ser skillnad. om man går minus i kalorier så tar kroppen energi från musklerna istället.

2008-03-03 @ 18:59:41
Postat av: Sandra svarar

S: Hur ska jag kunna gå ner i vikt ifall jag ligger på plus i kalorier? Man måste ju tyvärr ligga på minus, annars stannar fettet kvar.

2008-03-03 @ 21:39:13
URL: http://ungsambo.blogg.se
Postat av: Therèse

Det är faktiskt sant som hon eller hon/han S säger, ligger man minus så tar kroppen bort musklerna istället. Det är bättre och äta ordentligt och träna hårt, visst det är alltid bra att äta sunt och man kan skippa vissa onyttigheter men det är ändå inte bra att ligga minus.

2008-03-03 @ 23:13:55
URL: http://tthomasson.blogg.se
Postat av: Sandra svarar

Visst är det till viss del sant, men om jag ska gå ner 7 kilo i vikt på 93 dagar, så behöver jag ligga på minus, inte bara genom träning utan allmänt. För att gå ner i vikt måste man ligga på minus och jag vågar ju inte chansa varje dag och tänka "hoppas jag tränade tillräckligt, så jag hamnade på minus i kalorier"

2008-03-04 @ 08:19:03
URL: http://ungsambo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0