Grillkväll och krogen!

Hej! Snabbt litet inlägg nu då vi har lite bråttom! Efter några timmar i solen beger vi oss mot Bälgviken där det blir grill och alkohol i goda vänners lag. Sedan blir det utgång - länge sen! Vet inte än var vi går ut, men det märker vi.

Ha en toppenhelg!

/ Johan och Sandra

En del av mig


Som sagt, man ska inte uttala sig om något man inte vet något om.

Sådär, då var det avklarat. Dags att gå vidare och må bra i nuet! Har varit en lugn dag hittills och det har jag behövt. Ska nog shoppa kläder i eftermiddag och ut till mamma & pappa och grilla ikväll :)

Exakt en vecka kvar till studenten och klänning till kvällen ska inhandlas, håret ska slingas, festen hemma ska planeras, smycken ska fixas osv.
Tur att jag har en underbar mamma som hjälper mig massor! ♥



/ Sandra

En vecka kvar till studenten!

Fasen vad skönt de är att vara ledig! Gick upp tillsammans med Johan imorse och vi käkade frukost tillsammans (vilket är ganska ovanligt). När han åkte till jobbet så släppte han av mig inne i stan, precis lagom till mitt spinningpass. Sedan jag kom hem har jag ätit frukost i solen på balkongen men snart ska jag hoppa in i duschen.

Vägde mig imorse och bara 0.3kg kvar till det nysatta målet :) Hoppas på att hinna jogga eller gå en långpromenad ikväll, Johan var visst också sugen på att träna lite. Förhoppningsvis får jag med mammsen ut på en promenad också!

Nej, nu ska jag dona med annat, men jag önskar er en bra dag!
/ Sandra

Har inga ord just nu



Döm mig inte och uttala dig inte om något du inte vet något om.
Shit vad många det är ändå, som tror att de vet något om ens liv. Och det är otroligt vad folk vänder på saker, saker man aldrig sagt eller saker man har sagt motsatsen till. Jag vill att ni läsare ska veta att även om jag är ganska öppen, så berättar jag inte allt. Jag vill också att ni ska veta att det är kul att ni läser, och ni som gillar vad ni läser/ser är hjärtligt välkomna att fortsätta läsa ♥ Jag gillar er! Men ni som läser "bara för att" och egentligen ogillar det som skrivs, ni behöver inte fortsätta läsa. Jag bryr mig inte ett dugg om statistiken, jag skriver för min egen skull, för mina vänner och för dem som bryr sig på ett postivit sätt. Med risk för att låta allt för elak, men ni andra behöver faktiskt inte läsa.

Det här är mitt liv och Johans liv.
Vi är ingen serie, vårt liv är på riktigt. Riktiga känslor och mer därtill.

/ S

God morgon härliga torsdag!!


Min start på dagen

Dagens planer:
* Träna på Nautilus
* Ta ett skönt bad
* Till skolan en stund för information
* Möta Amelie för att sola, umgås och ha picknick
* Städa lite i lägenheten
* Ta en lång kvällspromenad

/ S

Att hinna med mycket kul

Idag har det varit en riktig bra dag! Började med att åka till skolan för att lämna in mina sista uppgifter någonsin i gymnasiet. Sedan gick jag ner på stan för att sola och efter solningen gick jag och tränade. Det blev 35min kondition, sit-ups och stretching. När jag hade duschat och fräschat till mig mötte jag upp min min moster, min mormor, Pernilla och lilla David. Köpte tyg till mitt "bälte" som jag ska ha på studenten, Eva ska hjälpa till att sy. Efter syaffären blev det lunch på 21:an där mormor bjöd mig på en kycklingsallad, mums!

När vi ändå var nere på stan passade jag på att köpa en klänning och tre par trosor på Gina, innan jag fick skjuts hem till pappa som jag väckte när jag kom hem dit. Pressade i solen någon timme, sedan när mamma kom hem blev det middag. Satt i solen och pratade med mammsen ett tag men vid 18.30 fick jag skjuts hem och mötte upp Johan. Dock blev vi inte långvariga hemma, JC hade ju stor sommarrea! Där hittade vi två t-shirtar, en klänning, en tjocktröja och en tröja, för totalt bara 650kr!! Nu är vi hemma en kortis men ska inom 5 minuter ge oss ut på en promenad :)



Solade vid nio-tiden, skönt när man är först för dagen och det är svalt!



Läste lite tidningar hos mamma och pappa när jag låg i solen.

Nej, som sagt så blir det promenad nu :) Ha en bra kväll!
/ Sandra







Bara för att jag lyckas

"Postat av: T.

Mår du verkligen bra? Du verkar ha ngn sjukdom för du ÄR smal, om du nu inte reschturerat fotona du lägger ut. Att du klagar på att du är tjock när du är smal sänder ut dåliga signaler till alla som läser denna bloggen, speciellt unga och andra som är överviktiga.

Skärp dig!

2008-05-28 @ 07:55:06 "


För det första har jag ALDRIG sagt att jag är tjock. För det andra är det min kropp och om jag vill bli smalare är det mitt val, bara mitt. För det tredje är det min blogg så jag skriver om det jag känner för, inte vad som passar andra. För det fjärde så, skärp dig själv, du som inte ens vågar stå för vem du är..

/ Sandra


Dagens!

Dagens snyggaste: Alla prylar jag fick hem från H&M!
Dagens bästa: Fick MVG i marknadsföring, fast jag trodde att jag skulle få VG
Dagens värsta: De sista tre uppgifterna i gymnasiet, någonsin. Ingen dans på rosor.
Dagens träning: Jogging i Vilsta tillsammans med Johan ♥
Dagens humör: Berg och dalbana, både glad och ledsen.

God natt! / Sandra

Nöjd men inte jättenöjd

Som jag kanske har berättat förut så har jag nu (sedan i januari) gått ner 5 kilo. I söndags fick jag en komplimang "Vad smal du har blivit Sandra" och det var kul att få bekräftelse att det inte bara är jag som ser skillnad. För det är verkligen skillnad! Kläder är för stora som annars har varit lagom och kläder som har varit tajta förut sitter nu perfekt.

Dock är jag inte riktigt nöjd ännu, vill ner några kilon till och även få bättre kondition, bli starkare och smidigare. Så nu när skolan är slut ska jag spendera massor med tid åt träning! I höst (efter badsäsongen) blir det bulka och bygga muskler, men tills dess vill jag bli/vara smal och jobba på min fysik :)

Ska även försöka gå ner ett kilo till innan studenten, 10 dagar kvar och det innebär att jag kommer ha ett intag på ca 1000kcal per dag för att försöka nå det målet.

/ Sandra

Hej på er!

Förlåt för min dåliga uppdatering! Skolan har varit prio ett i några dagar nu men idag är sista riktiga skoldag!! =D Jag ska snart till skolan för att skriva mitt sista prov, sen ska jag bara fixa några uppgifter i eftermiddag, sen är jag helt klar!

Måste tyvärr sluta redan nu, men jag lovar att skriva lite mer ikväll :)

Förresten, lägger in en "dagen outfit" för skojs skull idag, älskar min t-shirt som jag köpte på Top Shop förra våren men inte velat använda då jag har tyckt att jag har sett för stor ut i den. Men nu gillar jag den skarpt!

Hörs senare! / Sandra









Gårdagen och idag

Igår hade vi parmiddag tillsammans med våra vänner Putte och Fia. Det blev tacos - smidigt, gott och alltid lika uppskattat. Vi kom fram till att fördelen med tacos är att alla kan verkligen göra sin egen taco precis så som man vill ha den. Kan säga att den kvällen sprang verkligen iväg. 5 timmar tillsammans kändes som 2, och tjoff så hade de åkt hem för att natta.

Idag såg dagen ut som följande: Vi inledde med att sola på Solfuxen City vid 10.00. Skönt att för en gångs skull få ett kallt solarium, så slipper man svettas ihjäl! Direkt efter åkte jag till ASK, medan Sandra knatade till Friskis för att smeta av ett spinningpass. Jag kan säga att jag hade hoppats att det skulle gå bra på gymmet eftersom att det nu var typ 10 dagar sedan jag var där sist, lite väl långt. Men icke. Jag körde en kvart på runningmaskinen, och sedan började jag lyfta skrot. Efter bara någon kvart blev jag illamående som fan, och blev tvungen att bryta. Bidragande orsak kan ha varit pissljummet vatten..

Efter en snabbdusch bar det av till Sandras moster Eva, där det hölls födelsedagskalas för kusin Björn som fyllde 36. Det hade samlats ganska mycket folk där idag, och stämningen var ett faktum. Det blev först mackor, följt av tårtor. Jag var dock tvungen att sticka ganska hastigt efter att en tårtbit avnjutits, då jag hade lite fotojobb i Köping.



Prylar från Ellos



För det första, ni får ursäkta den dåliga kvaliteten på bilderna. Men det är inte lätt att ta utan blixt när man står ostabilt i sängen, haha!

Hur som helst, jag hämtade ut paketet från Ellos idag på vägen hem från skolan. På bilderna ser ni lite av det som var med. Fick även hem två presenter (till vilka är hemligt), ett svart baslinne (lika som det vita), en ljusrosa tröja, påslakan till vår dubbelsäng och några löpare. Blev mer eller mindre nöjd med allt, nu längtar jag bara efter min bikini från Ellos som kommer den 10 juli (suck) och efter H&M paketet som borde komma i veckan :)

/ S

Gratis är gott

God morgon! Klockan 06.15 väckte pappa mig och sa att han var på väg, så jag fick gå ner och öppna. Jobbigt att pallra mig upp, men det var det värt! Balkongmöblerna var kanske inte så snygga men som nya och vitt funkar ju alltid. Så nu när vi har möbler blir det att köpa lite dekorationer och annat till balkongen i eftermiddag, lite blommor och så :)

Kanske blir det frukost om någon timme, ute på balkongen =D
/ Sandra

En ensam kväll

Hann inte med att plocka eller att diska någon disk, har pluggat istället. Johan är ju som sagt i Shlm och ska sova kvar där, så jag är själv.. Känns jättetomt utan min älskling. Men nu blir det hur som helst sängen och Scrubs-tittande medan jag kollar lite på marknadsföringen innan jag somnar.

God natt :)
/ S

Ingen ro och ingen rast

Idag har varit en effektiv dag och än är det inte slut! Jag har tvättat, plockat undan saker, sorterat kläder, pluggat marknadsföring, varit en sväng i skolan (fick MVG i geografi), tränat styrketräning, solat och bokat soltid till lördag och handlat mat. Ikväll ska jag hinna med att plugga lite till, plocka klart i lägenheten och diska. Imorgonbitti kommer pappa med lite möbler till balkongen och innan det hade jag tänkt jogga. Ingen ro och ingen rast, känns faktiskt bara kul! :)

Ska hämta ut Ellospaket imorgon också, visar då vad vi fick hem.

Ha en trevlig kväll!

/ Sandra

Halvvägs - om jag inte redan är nöjd?


Det ska bli skönt med styrketräning i eftermiddag, har ju legat på latsidan nu ett tag i och med sjukdom och massor i skolan. Men jag är som sagt var ganska nöjd med att ha gått ner 5 kilo så jag har ingen stress längre. Tränar för att trimma och må bättre, inte i första hand för att gå ner. Men självklart kommer jag fortsätta kämpa, och särskilt till studenten. Ett kilo till skadar inte ;) Följ mina upp-och nedgångar om du vill i 60dagar-bloggen.

/ S

Pyssel

418677-238 God morgon! Imorse åkte Johan till Sthlm, så jag är själv hela dagen. Gick upp tillsammans med honom vid halv åtta och har sedan dess suttit ute på balkongen i morgonsolen och pluggat marknadsföring. Efter mycket om och men har jag bestämt mig för att inte göra religionsprovet, ska satsa på marknadsföringen istället! I och med att jag inte ska göra religionen så har jag bara en lektion idag. Så jag tänkte äta lunch här hemma, gå på lektionen och sedan åka till gymmet och köra ett styrkepass.

Ikväll blir det fortsatt pluggande till mrkfö-provet och sedan måste jag även fortsätta städa. På bilden får ni se trätrallen, fast balkongen inte alls är färdig :p Ni får se bättre bilder imorgon då vi förhoppningsvis har fått lite möbler och blommor.

Här är en bild på dukningen till imorgon när Fia och Putte kommer till oss på tacokväll :)

Nej, nu ska jag fortsätta plugga. Hoppas att ni får en bra torsdag!
/ Sandra

Tvätta, plocka, diska, torka


Draperi köpt på Mique. Bilder till ramarna köpta på Gallerix. Topp från Jc.
I övrigt idag har jag köpt löpare till köksbordet, helt vanligt vita. Sen har jag och Johan även köpt trätrall, som han skrev om tidigare. Visar bild sen när balkongen är mer färdig :)

Har även tvättat två tvättar idag, tvättat fönsterna i köket, plockat undan massor, dammat och dukat till fredag.
Jag känner mig nöjd! Nu blir det plugg och vänta på Johan.

God natt! / Sandra

Det rycker i min inredningstarm!

Nej, trots att jag plugg upp över öronen så ska jag nu åka till Tuna park (själv, för ingen ville med) och inhandla lite smått. Har redan städat en hel del, men mer ska det bli! Nu vill jag ha det lite vårfint i lägenheten, in med lite nytt och ut med lite gammalt. Ska bland annat köpa draperi, blomlådor, ljuslyktor och några bilder till ett par ramar. Kan ta bilder på inköpen senare och visa er :)

Hmm, undrar om jag ska strunta i religionsprovet imorgon.. Man behöver inte göra det och det vore skönt att slippa. Fast å andra sidan kan man inte sänka sitt betyg.. Äsch vi får se ikväll hur jag känner!

/ Sandra

Trallalalala

Idag har vi köpt trätrall till balkongen! Självklart blev det Silvan vi handlade från, tack vare rabatten Sandra har där. De passar inte exakt på vår balkong, utan de lämnar en glipa både på bredden och på längden, men det kanske går att ordna på något sätt med mindre trall t.ex.

Nu ska jag ta och äta något innan jag åker till jobbet om en timme.

Ha det bra!

/ Johan

Åh, andas.. Känn det du gör!

Nu har jag varit sjuk (ont i körtlarna i halsen, nacken osv) sedan i tisdags och jag har inte tränat sedan förra måndagen. Men idag har jag känt mig ganska frisk och ansåg att det var dags att träna lite. I och med att jag kom hem sent, har varit på introduktion på posten, så fick det bli lite skuttande till en träningsvideo. Alltid något! :)

Men nu blir det städa, äta nudlar och plugga en stund innan Johan kommer hem vid 23-tiden.
Ha det bra kära läsare!
/ Sandra

Sen är jag fri!!!

SISTA PLUGGET I GYMNASIET

Geografiuppsats om växthuseffekten

Geografiprov om Plattorna

Inlämningsprov i Fin&kalk 10-14

Prov (rest) i Fin&kalk 16-23

Prov i Fin&kalk (rest) 25-29

Matte Nationella

Internationell ekonomi inlämn nr.5

Int. ekonomi Inlämningsprov

Marknadsföringsuppgift nr. 9

Marknadsföringsuppgift nr. 10

Marknadsföringsuppgift nr. 8 ? klar, ska lämnas in

Marknadsföringsuppgift nr. 12

Marknadsföringsuppgift nr.11

Marknadsföringsprov

Organisationsuppgift

Org&led prov

Re ? Brevet

Re - Lappen

Re ? Människovärde

Re ? Naturlagar ? nästan klart

Re ? Självbrev ? klart, ska lämnas in

Re ? Livets mening

Re ? Dhammapada

Re ? Koranen

Re ? Lista

Re ? krubba + frågor  - nästan klart

Religionsprov

Svenska, omskrivning av text

Svenska propagandatal

Svenska festtal

Projektarbetet

Projektrapport + loggbok

Organisationsuppgift nr.5

Prov i Internationell ekonomi

Org&led uppgift nr.7

Matte C prov kap.1


Ni har gjort mitt hjärta till stål

418677-234 Mycket funderingar, många tankar.

Studenten om 18 dagar, bara 13 skoldagar kvar (efter idag). Det ska bli så skönt att äntligen vara klar!

Jag tror dock att mitt livs utmaning börjar efter studenten. Att acceptera mig själv, att känna gläjde igen, att börja våga ta för mig och glömma de konstiga åren i gymnasiet.

Förut sa jag alltid "Livet slutar när man fyller 18år", jag tyckte att livet började gå nedåt när man väl hade blivit myndig. Idag är jag 19år och väntar på att skolan ska sluta så att jag kan börja leva. På sätt och vis var mitt liv slut vid 18. Fast jag skulle hellre vilja påstå att mitt liv "was put on hold" den dagen jag började tvåan i gymnasiet.

Men om 18 dagar, 18 ynka dagar ska jag börja leva igen. Jag ska nog visa alla dem som ogillat mig, inte förstått mig eller inte accepterat mig.

Jag ska hitta mig själv igen och min styrka. Jag tänker aldrig mer låta någon sätta sig på mig, det är slut med det nu.


Snart är det min tur!

Diski diski

Den här helgen har främst bestått av disk för min del. Jag och Sandra har lyckats bygga ett berg här hemma, igen. Denna gång är det mer förståeligt än tidigare kan tyckas, då Sandra har plugg upp över öronen, och jag har det tufft på jobbet med tidiga morgnar, vilket gör att jag inte har så mycket ork kvar till annat när jag kommer hem. Till och med träningen har tagit stryk - jag har inte tränat nu på fyra eller fem dagar.

Som något positivt i allt slit! Jag och Sandra har hittat något speciellt, som vi inte riktigt vill berätta om ännu då allt är väldigt oklart just nu. Det är iallafall något vi är glada över. Något stort och spännande som kan förändra allt för oss. Ni kommer att få veta vad det är så fort vi själva vet om det blir av, hur och när.

Nu skall jag återgå till disken, och tonerna av min mixskiva. Just nu spelar Phil Collins sin dänga In The Air Tonight för fulla muggar.

/ Johan

Vem kan älska utan lust?

Allt känns bara.. hopplöst. Längtar till studenten men vet att jag har varje minut fram tills dess uppbokad, så jag får se hur mycket jag hinner njuta av den dagen. Lär vara uppe i varv långt in i juli efter de veckor som väntar. Ingenting går bra just nu, stenen i magen gör sig påmind, jag sover dåligt på grund av oro och jag är förvirrad.

Inte blir det bättre när folk öppet snackar skit om mig, dömmer mig fast dem inte känner mig.. Kanske är jag så dålig och töntig som många verkar tro, eller så är det bara personerna i fråga som inte har mognat än? Vem vet.

Min största och mest återkommande fråga just nu, vad går livet ut på? Är det att diska, tvätta, städa om och om igen? För aldrig blir någonting klart. När jag är hungrig så äter jag, men efter ett tag måste jag äta igen. Jag jobbar en helg, sen måste jag jobba en helg till. När fan ska jag bara kunna slappna av och luta mig tillbaka? Det är alltid någonting som måste/ska göras, aldrig blir man klar med någonting så man kan lägga det åt sidan.

För att inte tala om människor. Jag tror nästan att jag håller på och få torgskräck, rädd för att vara bland folk, bli dömd och få konstiga blickar. Helst av allt skulle jag bara vilja dra täcker över mig, sova mig igenom livet och bara glömma den här skiten.

/ S

Balfoto!

Nu är jag nyligen hemkommen från Sunbyholms slott, där jag har fotograferat Sandras kompis Chris bal. Just nu håller fotona på att laddas in i datorn, skall bli kul att se hur det blev. Jag slänger kanske upp ett par lite senare :) Skall snart sticka iväg till Silvan och hämta Sandra. Förmodligen hämtar vi mat någonstans ifrån, jag är döhungrig just nu. Must get foodz!


/ Johan

Ibland blir man inte klok

God morgon!

Idag är min fjärde dag då jag är sjuk,
  jag har sedan i tisdags ätit onyttigt och inte rört mig men ändå rasar jag i vikt! Runt ett kilo har jag tappat och jag fattar inte hur det kan ha gått till egentligen.. Det är väl träning och bra mat som ska göra att jag går ner i vikt? Så som jag har kämpat tidigare med att vara duktig, och så blir det såhär när jag slappar till. Sjukt på två sätt, sjukt bra att jag går ner men också sjukt konstigt! Men får hoppas att jag kan röra lite på mig idag, så vågen fortsätter ticka nedåt :)

/ Sandra

Kläder - ja tack

image233
Har tagit en liten paus i pluggandet och kollat kläder :)
/ S

Plugghäst

Aa, idag är jag en riktig plugghäst! Har pluggat i ungefär sju timmar idag och måste plugga minst en timme till. Exakt samma sak gäller imorgon då jag till och med ska åka in tidigare till skolan för att plugga.. Jag har åtta prov och åtta inlämningar kvar innan studenten (som jag vet om nu) och jag ska bannemig klara det!

Så nu vet ni i alla fall varför det är så dött här på bloggen, hoppas ni orkar hänga kvar tills mer uppdatering kommer :)
/ Sandra

Dagen som började så bra, vad hände?

Ångest. Riktigt jävla ångest. Tyvärr kan jag inte göra provet som jag verkligen hade behövt göra idag. Jävla skit. Men jag är sur också! Sur på mig själv att jag joggade igår trots att jag kände att det var för kallt. Mår riktigt konstig och har gjort sen igår. Jag kan inte koncentera mig, känns konstigt när jag rör ögonen, har ont i huvudet, är yr och har ont bakom mina öron. När jag tittar på tv missar jag ord i texten, när jag skriver på datorn hoppar jag över ord och skriver massor med fel. När telefonen ringde trodde jag att det var ett bilalarm, osv.

Panik, ångest, panik, ångest. Måste till skolan och hämta plugg, men kan inte ta mig någonstans.. Och vet inte om Johan hinner/kan hämta. Fan - en riktigt jävla klagodag.

(Btw, har tagit mig ca 30 min att skriva det här inlägget) =(
/ S

Klagosång

Dagen började bra, sen
- Åt jag lite för mycket frukost och fick ont i magen
- På vägen till tandläkaren kom min huvudvärk från igår tillbaka
- Hos tandläkaren blev det stickande och petande så nu har jag ont i munnen
- Väl hemma kom min yrsel och jag känner mig febrig
- Insåg nyss att jag har prov kl.15.00 och jag måste plugga trots övriga punkter...

Jag får helt enkelt
- Ta två värktabletter och dricka massa vatten
- Lägga mig på soffan med skolboken och läsa
- Koka nudlar och äta till lunch
- Kanske sova en stund (om jag hinner)
- Gå till skolan vi 15-tiden och göra mitt bästa

/ Sandra


Äntligen på väg

image231

En sån morgon

Idag hade jag en sån morgon.

Ni vet en sån, då väckarklockan mysteriskt nog aldrig ringde. Då ögonlocken likt honung kletat sig fast i varandra. Då all frukost du tycker om hånskrattar i sin uppätna frånvaro.

Ni vet en sån, då toalettrullens ark förvandlas till remsor hur varsamt du än drar. Då det klädesplagg du planerat använda av någon anledning befann sig under soffan i de djupaste av dammgrottor. Då de jeans du precis köpt visar sig se fruktansvärda ut på dig.

Ni vet en sån, då håret av någon anledning bara ville bli fulare och fulare ju mer du fixar till det. Då man kommer på sig själv med att ha glömt hälften av det man skulle ha med sig när man trodde sig vara redo att åka. Då bilen på något sätt verkar vilja göra allt för att du ska se ut som en övningskörare under sin första lektion.

Ni vet en sån, då hela världen verkar gapskratta åt hur löjligt patetisk du är där du förgäves stressar för att hinna i tid, när du egentligen, någonstans i bakhuvudet vet, att du ändå kommer att missa det där viktiga mötet. Då man önskar att man kunde spola tillbaks tiden och ta beslutet att inte gå upp över huvudtaget.

Idag hade jag en sån morgon.

Ibland går det bra

Hej! Måste bara meddela den härliga nyheten: Jag fick G på Matte Nationella :D

Dock måste jag gör ett prov till för att få G i kursen, men det ser jag inte som alltför svårt. I övrigt är det sjukt mycket i skolan just nu.. Har fyra prov nästa vecka plus massa inlämningar och sånt. Får ta och bli plugghäst de sista veckorna här nu, så jag får de betyg jag (typ) vill ha :)

Ska äta nu och sen på Spin medelpass. Ha det bra!
/ Sandra

Veckans utvärdering vecka 19.

Träning
~ 30 min crosstrainer
~ Egen styrka/ ASK
~ Spin medelpass 70min
~ Spin Puls/medelpass
~ Styrketräning Nautilus
~ 18 min jogging (2,5km)
~ 1h promenad

Mat
En okej vecka, kan alltid bli bättre men det har i alla fall varit okej.

Står still i vikt. Dock känner jag mig smalare och jag tror jag har blivit lite smalare :)
It's a bumpy ride!
418677-230
/ S

Vi tar vara på vädret

Dålig uppdatering, men det är ju sol ute :D Varit ute massor igår och idag, knappt varit hemma. Men nu ska vi ändå gömma oss inne på gymmet i någon timme, dags för träning! Hörs!

Hello sunshine!

God morgon! Idag är jag glad (trots gårdagens matteprov), solen skiner, jag är pigg och jag har en bra dag framför mig! Dock ser det lite grått ut ute på vissa ställen, men jag hoppas att det ändrar sig. Idag ska jag klippa mig och fixa min studentklänning. Iiih, längtar som en tok till studenten nu!

Det blev inte riktigt som tänkt igår. Gymmet stängde 18, så vi åkte en kort stund till Tuna park istället och jag hittade en underbar topp på Jc, riktigt sommrig och fin så det fick bli min! Till Johan köpte vi två vanliga baslinnen från H&M. Efteråt bar det hemåt för att fixa Ceasarsallad, och det blev jättegott. Till det tittade vi på filmen "Sahara". Johan somnade efter halva, men jag tittade klart och tyckte att filmen var ganska bra :)

Nu är det städning och frukost som gäller för mig! Ska du göra något speciellt idag? :)
/ Sandra

Seminarium i chefsskap

Idag har jag varit på seminarium i Västerås i chefsskap - hur man når fram på individnivå. Det låter kanske trist, men föreläsaren var så jävla skön, och drog mycket exempel ur verkliga livet, allt från chefer han coachat, till hans egna barn. Alla fungerar olika, och det handlar om att trycka på olika knappar.

Vädret idag har ju varit helt god damn amazing, synd bara att man suttit i bilen, eller i en varm lokal hela dagen. Jag tog mig dock en glass ute i solen efter seminariet, det satt fint det!

Nu ska jag ta och diska och greja lite medan Sandra är på spinning, sedan blir det gymmet senare ikväll!

So long :)

/ Johan

Pladder om min helg

Skoldagen är slut och jag ska snart bege mig hemåt! Men först känner för att skriva lite om kvällens och helgens planer. Idag ska jag på ett Spin Medelpass på 70min, sen ska jag och Johan gymma och ikväll ska vi äta hemmafixad Ceasarsallad.

Imorgon ska jag klippa mig, innan det ska jag och Johan jogga. Vi ska luncha hos mamma och pappa och jag hoppas verkligen på sol imorgon så att jag kan slänga mig på gräsmattan! Imorgon ska jag också fixa med min studentklänning, min moster ska hjälpa mig. Till sist blir det lite plugg till ett prov också.

Söndagen består av plugga, städa, sola och träna :)

Nej, hörs hörrni!
/ Sandra

Matte C - skithelvetesapa

Ja, nationella i matte C var då avklarat, med ett nästintill garanterat IG. Och IG på nationella betyer troligen IG för min del i hela kursen. BLÄ! Mitt mål var verkligen inte att gå ut gymnasiet med ett IG men är man lat och dum så kanske man inte ska välja Matte C, vilket jag var dum och gjorde. Det finns en yttepytte chans, om jag har riktigt tur, att jag får G på nationella. Jag får väl hålla alla tummar, fingrar och tår och hoppas!

/ Sandra


No more white balls of fire

Igår spelade jag mitt sista innebandypass. Jag kommer nämligen operera knät om ett halvår, och då kommer jag aldrig mer kunna springa. Nej, jag bara skojar. Gänget som jag spelar med känner inte att det är värt att spela längre när vi bara blir 4-7 personer varje gång. Lokalen kostar 1500kr i månaden, och det är bara de "stammisar" som alltid är med som betalat, så killen som håller i det ligger ute med 3000kr för det. Känns lite tråkigt då det blivit en trevlig vana att spela innebandy på torsdagkvällarna.

Nu ska jag till jobbet. Idag blir det en lite speciell dag. Vid 10.00 ska vi till Västerås på seminarie hos Unionen (facket). Kan säkert bli intressant :)

Ha det bra idag!

/ Johan

image229

Snacka om att ha mycket att göra!

Hej alla glada! Idag är en dag som är full med saker att göra, fixa och få gjort. Har redan avklarat att skriva ett prov, lämnat in två uppgifter och nästan slutfört en till uppgift. I eftermiddag/kväll ska jag hinna med två lektioner till, projektredovisning, plugga matte, laga mat, sola, lämna tillbaka en klänning, hämta ut pengar, träna och ladda en tvätt. Snacka om att jag kommer sova riktigt gott i natt när jag är klar med allt! Sjukt mycket nu men om 29 dagar är jag fri! :D

Vad ska du göra idag?

/ Sandra


Kläder i alla väder

Hemma igen efter ett spinningpass för min del och gym för Johans del! Nu står han och diskar, sötnosen. Jag har plockat här hemma en hel del, så vi börjar få lite ordning i röran som råder just nu. Behöver vårstäda ordentligt och framför allt rensa ut kläder! Både Johan och (främst) jag har så mycket kläder att vi skulle kunna klä flera skolklasser, haha! Och vi är bäst på att använda alla kläder samtidigt också :p

På tal om kläder, vad tycker ni om klänningen i inlägget under? Är den fin att ha på studenten? :)


Nu blir det soffan och plugga inför provet imorgon, god kväll!
/ S

Större längtan får man leta efter

MIN STUDENT

Jag tror nu att jag har bestämt mig angående klänning, så imorgon blir det in till stan för att lämna tillbaka den ena av dem. Men det är inte lätt, vill ju att det ska vara perfekt! Behöver nog släppa dessa perfektionstankar och slappna av, det blir nog bra vilket som. Huvudsaken är ju att jag har en klänning jag trivs i och inte känner att jag behöver hålla in magen osv. Faktiskt så är den klänningen jag (troligen) valt är köpt förra året men jag har bara använt den en enda gång vid en fotosession med Johan, så den är praktiskt taget ny.

418677-228

Funkar den att ha på studenten?

Snart är jag fri som en fågel!

EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN! Och jag pluggar för fulla muggar för att hinna få klart allt. Den här veckan har jag organisation&ledarskapsprov, matte C nationella, projektprat, svenskatext och ca 3st småuppgifter som ska fixas. Kämpar på ganska bra faktiskt :) Igår/idag har jag skrivit klart svenskan, pluggat till org&led-provet, gjort en småuppgift och snart ska jag hugga in på matten.

Har även tvättat två tvättar, sorterat återvinning, diskat två omgångar och fixat med våra nya tvättkorgar. Duktiga jag :D
/ S

Alltid försenad utvärdering

Utvärdering v.18

Träning
~ 2x Spin medelpass
~ Spin medel/puls
~ 33 min jogging
~ 1h 10 min promenad
~ Egen styrka (bl.a 150 sit-ups)

Mat
Helger = min stora fälla! Till vardags går det utmärkt med när det blir helg blir det svårare, måste lära mig att tacka nej fast jag är borta vilket är svårt (läs 60dagar). Annars går det utmärkt med naturdiet osv :)

/ S

Arbetslagsdag = Ledig

Idag är jag ledig ifrån skolan! Har varit och tränat på Nautilus en sväng, startat en tvätt och nu ska jag nog ta tag i lite plugg - för än är det inte slut med det. Ikväll blir det att jogga, handla mat och mysa med min älskling.

Btw, har stoooora problem med studentklänning. Har två klänningar här hemma, men vet inte om jag vill ha någon av dem!?!? Panik :(

/ Sandra

Blivande knutta?

image227

Nu har Sandra och Pappa precis åkt iväg på motorcykeln. Sandra har aldrig åkt förut, så det blir kul att se vad hon tyckte. Efter att de kommer tillbaka skall vi packa oss hemåt. Eventuellt stoppar vi i Trollhättan för lite shopping!

/ Johan

What's new?

Oj, idag blev det en riktig sovmorgon! Skönt att sova ut! Är hos Johans pappa och har varit sedan i fredags eftermiddag - jättetrevligt! Var på stan i Gbg igår och letade studentklänning. Hittade en som jag köpte, men jag är osäker. Som tur går det att lämna tillbaka den i Eskilstuna också. I övrigt köpte vi lite kläder, skjortor till Johan och ett bälte. En klänning och ett linne till mig. Visar bild senare!

Idag blir det en lugn dag. Ska äta frukost och bara vara och sen bär det av hemåt. Och där hemma väntar en ny vecka med plugg, träning och annat plock :)

/ Sandra

När man går ut rätt men ändå helt fel

Sandra släääääpade upp mig i morse. Jag hade trots allt lovat! Vi skulle ut och springa, punkt slut! Här där pappa bor finns det ett elljusspår bara någon kilometer bort, så tanken var att vi skulle ut dit klockan 8. Jag, som både gått upp 5 för att jobba, och kört hela vägen till pappa (30 mil) var helt färdig på kvällen, och somnade mitt under National Treasure - Book of Secrets. Samma sak gällde när vi vaknade - jag ville sova mer! Men har man lovat så har man! Ut begav vi oss, om än 20 minuter sent.

Väl ute i spåret gick det bra. Sandra sprang tillsammans med pappas sambo Marian, så jag fick tillfälle att öka takten litegrann. Jag visste att vi bara skulle springa 2,2km, och att jag skulle följa blå markering, så off I went! Jag satte takten efter distansen, men efter ~1,5km så kändes något väldigt fel. Det kändes som att jag bara sprungit från bilen hela tiden, och förstod verkligen inte hur jag skulle lyckas komma tillbaka till den på en knapp kilometer. Men men, jag fortsatte i godan ro (och i riktigt bra tempo!) och snart började vägen leda mig tillbaka in i skogen. Det blev brant, och det blev smalt. Här och där var det riktigt lerigt och stenigt, men inte skulle väl det stoppa mig - jag var ju snart framme?

Skogen blev allt tätare och leran blev djupare. Jag kände hur de blå markeringarna började håna mig och huvudet skulle snart börja påminna mig att frukost kan vara bra innan man skall utsätta sig för något fysiskt påfrestande. Jag lunkade vidare, i ett dock allt lägre tempo. Och när jag till slut började komma ut på det vanliga spåret igen kände jag segerns sötma - äntligen! Men då ledde markeringarna in i skogen igen! Efter sista hårda etappen så såg jag det glänsande biltaket mellan buskarna, OCH Sandra och Marian! Jag hade sprungit 4,4km visade det sig, och logiskt var väl det när man började tänka efter! Svettig och trött åkte vi hem mot en god frukost, och för att påbörja dagens äventyr!

/ Johan - maratonmannen

Skönt med en ledig dag

Vi vaknade för någon timme sedan, har ätit frukost och nu ska vi en sväng till Tuna park! Hade en bra ikväll igår med god grillad mat och trevliga människor :)

Hörs mer senare!

RSS 2.0