När livet tar över en smula..

Hej! Det var tyvärr inte igår vi sågs sist. Tror till och med att veckor har passerat. Det är med en gnutta skam, men även stolthet, som jag kan säga att det beror på att jag är för livsupptagen just nu, om man kan uttrycka sig så. Det fruktansvärt bra på jobbet, bättre än någonsin, jag och Sandra trivs tillsammans som alltid, och träningsrutinerna börjar sakta komma tillbaka. Sedan är det ju så också, att jag försöker att inte sitta så mycket vid datorn när jag väl kommit hem från jobbet. På jobbet sitter man minst halva arbetspassen vid datorn, och jag kan tycka att det räcker.

Jag har faktiskt, äntligen, hittat tillbaka till mitt älskade fotograferande en aning! I lördags vid lunch fotograferade jag min jobbarkompis Theresa och hennes bästa vän Niina. En mycket rolig fotosession med mycket skratt och tokerier, och med mycket bra fotografiskt resultat! De har bara fått se "preview"-foton ur sessionen än så länge, men jag har redigerat en del varje kväll nu, och det börjar bli ett gäng. Kanske delar jag med mig till er senare när tjejerna fått sina foton!

Nu är jag precis hemkommen från en löparrunda till Tuna Park och tillbaka. Har knäckt en gainomax, och sitter och gluttar runt på hemnet med "Jerusalem - Risen" lagom högt i bakgrunden. Skall ta och slänga av mig mina genomsvettiga kläder och fylla en flaska vatten nu. Sandra kommer hem om cirka trekvarten, och tills dess skall jag nog ha lyckats diska undan lite i köket, då jag tror att det blir mysmiddag ikväll!

Jag hoppas vi hörs lite mer framöver, men oavsett, så önskar jag er en toppenvecka, det tänker jag ha! :)

/ Johan - livsnjutaren!

Feeling good

Goddagens! Idag är jag en trött och sliten Sandra.. Som tur är ska jag bara jobba några timmar. Skulle egentligen har tränat på gymmet i förmiddags men det känns så ovärt att betala 42kr för bussen, särskilt när jag är helt slut.

Dock fick jag en glad överraskning idag! Vågen visade "bara" 0,5kg mer än på studenten så nu är jag nästan back on track. Jobbet på posten är underbart i det avseendet, jag bränner massvis och rör på mig. Nu gäller det bara att komma igång med träningen igen, matvanorna är tillbaka sedan i måndags =)



Ååååååh, jag måste verkligen gå ner de sista fem kilona ;p

Vi ska göra någonting, vi ska slå er med häpnad

Dålig uppdatering, I know. Men fokus har legat på jobb senaste tiden, och som jag skrev i förra inlägget så gjorde jag illa foten förra onsdagen. Som tur var det bara en stukning, men ont gjorde det och jag missade även en arbetsdag.

Den här veckan tog jag och Johan nya tag i hemmet och i våra liv. Nu skippar vi onyttigheterna och pengatjuvar och lagar vår egen mat. Vi håller på och städar & organiserar här hemma, Ikea väntar och då vill vi ha det fint när det kommer lite nya saker hem hit. Vi ska även försöka plocka upp våra vanor gällande träningen, förut tränade vi ju 3-6 dagar i veckan och båda känner att vi saknar det! Men på bara två dagar, inne på tredje dagen idag, har vi kommit en bra bit ändå =)

Och mellan Johan och mig kunde det inte vara bättre. Nykära (ja tro det eller ej!) och lyckligare än någonsin. Det är som att sväva på små rosa puffiga moln

Plingplongtaxi till plåsterhuset

Hej hopp! Redan hemma från jobbet men inte pga något kul utan jag har gjort illa foten. Trampade snett på ett trappsteg när jag var ute på brevbäring och nu kan jag inte stödja på foten och har ont nästan hela tiden. Har försökt komma till vårdcentral men det har varit fullt, så ska testa ikväll igen...

Blir soffan nu och vila lite, älsk är hemma (åkte tidigare från jobbet) och tar hand om mig. Söt!
Vi hörs lite senare!
/ S

Kneg-seg

Hej allihop! Inte igår!

Tänkte bara berätta hur de senaste dagarna sett ut för mig, samt varför jag inte skrivit något här. Av någon anledning har jag varit så sjuuukt trött varje dag nu, i säkert 10 dagar. Jag har knappt haft ork nog att slutföra arbetsdagen, utan har alltid tänkt "Nehe, om man skulle ta och sluta tidigare idag, och åka hem och sova?". Så har inte fallet blivit, utan jag har jobbat över varje dag istället (haha!), men när jag väl kommit hem har jag varit helt slut - antingen har jag varit ett vrak, eller så har jag somnat i soffan/sängen efter en liten stund. Nog om det, det gäller bara att lägga sig i tid på kvällen helt enkelt.

Idag skall jag eventuellt jobba över, fast på telefon. Jag skall alltså ta samtal igen, vilket jag faktiskt gjorde en gång förra veckan också, fast det bjöd jag på då. Är det så att det är jättelånga samtalsköer kan jag jobba över med övertidslön, och hjälpa till att plocka ner kön.

Tråkigt med allt jobbsnack från mig hela tiden? Då kör vi lite fritid. Foto! Har redigerat färdigt balbilderna på Martin och hans pingla, så nu skall de äntligen få sina foton. Känner att det faktiskt är dags att dra igång mer med fotograferandet nu.. skall fotografera min kollega Theresa och hennes kille nu någon dag, och sedan förhoppningsvis lite andra porträttsessioner med diverse folk. Har jag tur kanske Sandra hamnar framför linsen också, vem vet! :)

Neheni, nu skall jag äta lite frukost, gosa lite med Sandra som fortfarande ligger kvar i sängen, och bränna ut bilderna på CD. Efter det blir det en dusch, och all annan förberedelse innan jobbdagen tar vid.

Hoppas ni får en trevlig dag!

/ Johan

Natti!


[ bild från Arvika 2007 ]

Nu pyser vi ner i sängen för att kolla klart på Frankrike-Italien matchen, mysa och sedan sova ganska tidigt för att ladda inför morgondagens arbetsdag. Till middag blev det pasta, makrillsröra och sallad. Imorgon hoppas vi att vi är piggare efter jobbet så vi kan köpa cykellås, diska och rensa lite här och var i vår kära lägenhet =)
God natt!

För pengar kan man handla

Johan sover, jag sitter här. Men snart blir det middag och fotboll! Första dagen på jobbet gick bra och jag tror att det kommer bli både kul och givande. Och vilken motion dessutom! Kommer kunna äta massor utan att gå upp i vikt ;)

Måste bara tillägga att jag är så sjukt sugen på att åka till Ikea just nu! Har sett lite fat och andra fina saker som jag vill ha till balkongen och även till köket. Ska se om jag och Johan inte kan åka dit någon dag strax efter löning :)



/ Sandra

Min första dag på jobbet



Önska mig lycka till! =)
/ Sandra

Studenten 6/6 2008






Studenten var inte mitt livs bästa dag men det var en riktigt bra dag! Massa släkt, vänner, god mat, glada miner och så klart känslan att äntligen få slippa skolan! Fick massa fina presenter också bl.a. glas, smycken, presentkort, porslin, SATC-boxen och en helt ny cykel! =D

Mamma, pappa och Johan - Tack för att ni gjorde dagen extra speciell ♥

Tillsammans skapar vi en framtid, vår framtid

Det blev ingen fixarsöndag, istället får det bli en fixarmåndag! Igår var vi sega och låg och myste nästan hela dagen till SATC-boxen. Vi gjorde ingen nytta och köpte till och med hämtmat men det var välbehövligt att få så mycket kvalitetstid med varandra, det är inte ofta vi kan unna oss en hel helg där vi bara kramas och umgås. Och nu när jag drar igång och jobbar imorgon börjar allvaret, tiden för mys minskar och vi måste ta tag i städning och andra rutiner igen. Därför unnade vi oss massa underbar Johan&Sandra-tid igår ♥ Istället tänkte jag börja göra nytta idag genom att diska, städa, sortera post (för det kommer jag inte få nog av på posten ;) ), rensa garderoben och se över veckans mat.

Som jag sa till Johan igår -" Nu när jag också har tagit studenten är vi vuxna på riktigt".
Fan vad bra det känns.

/ Sandra

Sunday bloody sunday

Solen skiner, vad härligt! Jag tror att jag ska packa lite frukost, väcka Johan och sedan promenera ut till Vilsta för att sola och njuta av vädret. I övrigt för vår del idag blir det träna, redigera bilder, diska, tvätta, städa och laga god mat - en riktig fixarsöndag!

/ S

Min sötnos i solen för två veckor sedan!

Ja vill gå på staaaaaaaan

Nu blir det en tripp ner på stan! Nyduschade och fräscha :) Vi får se vad som händer där nere, om det blir krogen, eller om det blir att gå runt, för att sedan gå hemåt.

Kvällen är ung, ses där ute!

/ Johan

Attans jordgubbar



Synd att Spanien fick in ett mål sådär i slutminuten.. Men god paj åt vi i alla fall! Nu blir det duscha och sedan promenera ner på stan och se om något kul händer där! Ni får ha en bra kväll!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Ändrade planer! Vi struntade i att åka och gymma, istället har vi haft en riktig hemmadag. Hunnit tvätta lite, diskat och så gick vi till Ica och köpte potatis och champinjoner till middagen. Just nu tittar på matchen för fullt, smulpaj är i ugnen och vi är laddade! Tänkte bara dela med oss av några bilder från vår kväll hittills innan vi ska gå tillbaka till tvn och heja vidare =)


Sovmorgon

Oj, vilken seg och mysig lördag! Vi gick upp och åt en rejäl frukost tillsammans, faktiskt vid köksbordet vilket nästan aldrig händer. Sen bäddade vi ner oss i soffan, kramades, kollade på Scrubs och nu har vi hunnit sova 1,5 timme till! Ska nog se till att fixa någon lätt lunch så vi kan röra oss till gymmet om ett tag. I övrigt idag blir det anings städning, matchtittande (var är inte bestämt) och så ska vi nog laga grönsaker och kyckling i ugn med någon god sås till.

Vi kommer uppdatera under dagen med lite bilder! Ha en trevlig lördag =)

Jag älskar dig Johan!



Du är allt jag vill ha ♥

Man ska ta vara på den lediga tid man får

Trött, trött, trött. Jag förstår inte hur jag kan vara så slut? Hur som helst hade jag en underbar start på dagen! Jag och Amelie var ute i ungefär två timmar där nästan en timme var aktiv cykeltid. Snackade, stannade till på mammas jobb, åt frukost i solen och hade det riktigt bra! =)

Så himla skönt att vara ledig men på tisdag drar jag igång och jobbar igen. De första två veckorna är väl inte så farliga. Första veckan jobbar jag tre dagar, andra veckan 4 dagar, men sen drar jobbsommaren för min del igång! Jag kan säga så mycket att jag är ledig totalt två dagar i juli, i övrigt jobbar jag varje dag. Kommer varva med jobb på Silvan och jobb på posten och även om det kommer bli slitit, kommer det lätt vara värt det när lönen kommer (A)

Men vad ska jag göra i höst? Är det ingen som vet ett bra jobb till mig? 75-100% och okej lön (helst äckligt bra lön men)? ;) Tror att jag ska försöka hinna få iväg lite Cvn redan nästa vecka eller åtminstone börja leta och titta på möjligheter.

Ska fortsätta min dag nu, har lite att stå i. Längtar tills Johan kommer hem vid 16-17 tiden, då ska jag kramas! Ha en bra dag läsare (jag tjatar på Johan att han ska skriva mer) och jag hoppas att ni nöjer er med mig! =)
/ Sandra

Mysig morgon

God morgon! Nu ska jag ut på cykeltur med min vän Amelie, underbart! =)
Hörs när jag är hemma igen. / S

När mycket behöver göras men inget blir gjort

Johan sover som en stock i sängen, han är helt slut stackarn! Och jag vet hur han känner sig. De senaste dagarna har jag inte gjort mycket vettigt. Det känns som om jag är en ballong som någon har stuckit hål på och sakta, sakta pyser luften ur mig. Förhoppningsvis är det bara skoltröttheten och stressen innan studenten som tar ut sin rätt och jag hoppas att jag är på banan redan imorgon igen!

Förövrigt så skulle vi verkligen behöva handla ikväll fast jag vet inte hur pigg Johan är på det. Dock behövs det då vi varken har smör, mjölk, yoghurt, fil, bröd, turkisk yoghurt och lite andra basvaror hemma. Och dessutom är tandkrämen nästan slut, tvättmedlet likaså och mitt studentnagellack börjar göra att jag ser ut som en luffare ;D

Nej, Johan får sova en stund till och under tiden tänkte jag passa på att redigera lite bal och studentbilder. Som ni kanske misstänker så är bilden till vänster från min student, men fler bilder kommer! Troligtvis imorgon :)

Ha en bra kväll allesammans!
/ Sandra

Dagens lunch



Bönsallad med majs och grekisk dressing. Champinjonsoppa.
Gjorde extra mycket sallad så Johan och jag har till middagen också, undrar vad jag ska laga? =)

Nu är jag back on track igen!
 Promenad imorse och gympa ikväll!
/ S

Pyssel och dona

Det är skönt att vara ledig men det ska bli kul att börja jobba också! Idag har jag redan hunnit med att gå en morgonpromenad tillsammans med Amelie och jag har ätit en rejäl frukost. I övrigt idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom att jag kanske ska på Medelpass utomhus i Vilsta ikväll. Justja, Johan och jag måste handla lite mat och så idag också. Tvättmedel, tandkräm och andra roliga utgifter ;)



Vi börjar få det fint på vår balkong! Den här härliga uppsättningen örter och sallad fick jag i studentpresent. Men vi ska köpa lite mer saker till balkongen innan det är helt klart, dock får det vänta till löningen om ca 2 veckor =)
/ S

Kanske lite för mycket av det dåliga

Med risk för att det ska bli för mycket "Sandra", lägger jag ändå upp två bilder från en fotografering som gjordes i April. Jag följde med Jenny till Sthlm där hon hade sin sista sminkning innan hon blev färdig Mua. Bilderna är tagna på Mariart School of Makeup & hair, Modell: Jag Mua: Jenny Larsson Fotograf: Person som fotograferar via Mariart.



Jag är dock inte nöjd med varken min egen insats eller min kropp på dessa bilder.
But that's life.
Längtar nu efter en ny fotosession tillsammans med Johan.
/ S

Blandad kompott

Igår firade jag och Johan att vi har varit tillsammans i 16 månader! Jag överraskade med paket och fika när han kom hem, och sen på kvällen var Amelie och Totte hos oss och vi kollade på Sverige-Grekland matchen =)

I övrigt flyter allt bara på i våra liv, Johan jobbar och jag har min "semester". Den 17 juni börjar jag på Posten men innan dess har jag inget jobb inplanerat.

Studenten var bra och det kommer snart bilder! Har lite fullt i datorn bara men ska rensa idag. Och tack för alla Grattis från er läsare ♥

Tror det var allt för mig, ska pusha Johan att skriva lite så ni får lite variation (om vi nu har några läsare kvar) =)
/ Sandra

Student 2008



Behöver jag säga mer? =D

Massa firande!


Igår var vi och Sandras mamma och pappa i Odensbacken för att fira hennes kusindotter Moa som fyllde två år. Vi fick även krama på Sandras kusinson Elias. Vi åt mat och hade det jättetrevligt! Firade även att Daniel och Linda (Moa och Elias föräldrar) har gift sig :)

 

Att få som man vill

Tack och adjö! Från och med nu kommer bloggen enbart handla om samboliv och hemmasysslor. Jag kommer aldrig skriva två inlägg i rad utan Johan ska skriva minst vartannat inlägg. Känner att jag inte har energin att lägga ner tid på bloggen längre och om jag någon gång "börjar" skriva igen, blir det inte här.

Ha det bra!
/ Sandra

RSS 2.0