Att hinna med mycket kul

Idag har det varit en riktig bra dag! Började med att åka till skolan för att lämna in mina sista uppgifter någonsin i gymnasiet. Sedan gick jag ner på stan för att sola och efter solningen gick jag och tränade. Det blev 35min kondition, sit-ups och stretching. När jag hade duschat och fräschat till mig mötte jag upp min min moster, min mormor, Pernilla och lilla David. Köpte tyg till mitt "bälte" som jag ska ha på studenten, Eva ska hjälpa till att sy. Efter syaffären blev det lunch på 21:an där mormor bjöd mig på en kycklingsallad, mums!

När vi ändå var nere på stan passade jag på att köpa en klänning och tre par trosor på Gina, innan jag fick skjuts hem till pappa som jag väckte när jag kom hem dit. Pressade i solen någon timme, sedan när mamma kom hem blev det middag. Satt i solen och pratade med mammsen ett tag men vid 18.30 fick jag skjuts hem och mötte upp Johan. Dock blev vi inte långvariga hemma, JC hade ju stor sommarrea! Där hittade vi två t-shirtar, en klänning, en tjocktröja och en tröja, för totalt bara 650kr!! Nu är vi hemma en kortis men ska inom 5 minuter ge oss ut på en promenad :)



Solade vid nio-tiden, skönt när man är först för dagen och det är svalt!



Läste lite tidningar hos mamma och pappa när jag låg i solen.

Nej, som sagt så blir det promenad nu :) Ha en bra kväll!
/ Sandra







Kommentarer
Postat av: amelie

du är så jävla snygg!

2008-05-28 @ 21:29:28
URL: http://ameliepettersson.blogg.se/
Postat av: jonna a.k.a luddes mamma

åh, jag tänkte precis skriva det - du är så jävla snygg!!

2008-05-28 @ 23:20:01
URL: http://metrobloggen.se/luddesmamma
Postat av: Fanny

Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu. Måste bara säga att jag verkligen håller på dig och beundrar din envishet! You go girl! Och du, studenten kommer att bli ett minne för livet, ett kilo mer eller mindre. Kramar!

2008-05-29 @ 00:33:22
URL: http://fannychristine.blogg.se/
Postat av: Helena

Den där klänningen är så snygg. Men jag skulle aldrig passa i den :(

2008-05-30 @ 10:26:00
URL: http://www.ohdarling.org
Postat av: Lindha

Sandraa! Den klänningen har jag också (har den även i blått/lila). Har faktiskt på mig den svarta nu. Älskar dem, dem är så sjukt snyggs! Grattis till studenten btw

2008-06-10 @ 21:59:04
URL: http://lindhamedh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0